Sledite svojemu paketu na spletu
Obvestilo o nedelovnem dnevu
Obveščamo Vas, da je količina pošiljk za dostavo občutno povečana zaradi Črnega petka in začetka predbožične nakupovalne sezonev v novembru.
Vremenske razmere – lahko pride do težav pri prevzemu in dostavi pošiljk
Služba za stranke je tu, da strokovno odgovori na vsa vaša vprašanja
Customer support
Express One Slovenia si language icon Express One Slovenia en language icon
Customer support icon

Express One in ŠKL: Šport tisočerih obrazov

Z izdajo knjige in filma ŠKL: Šport tisočerih obrazov se je zaokrožilo 25-letno obdobje šolske košarkarske lige. V knjigi sta na 500 straneh opisana zgodovina in nastanek projekta v 25 letih delovanja, tj. od leta 1995 do danes. Zapisano vsebino je obogatilo več kot 2.000 fotografij. 

Posebno veseli podatek, da je knjiga našla pot do šol in bralcev, saj je ŠKL (šolska košarkarska liga) del zgodovine številnih šol, učencev, učiteljev, vodij šol ter partnerjev in sponzorjev. V projektu ŠKL je sodelovalo več kot 350.000 mladih, med njimi tudi danes veliko znanih Slovencev, ki so v športu, kulturi in gospodarstvu ustvarjali dobro ime ŠKL in gibanja mladih. Med temi so znana imena, na primer Beno Udrih, Jaka Laković, Primož Brezec, Boštjan Nachbar, Uroš Slokar, bratje Lorbek, Jan Špan, Vlatko Čančar, Anja Vilfan, Daliborka Jokič, Nika Barić, Perica Jerkovič, Tanja Žagar, Matija Pleško, Ivica Tomič in drugi. 

Za večino dejavnosti ŠKL so finančno podporo zagotovili sponzorji, ki so s tem podprli naš trud, da šport približamo čim širšemu krogu mladih in jim izboljšamo kakovost preživljanja časa v šoli. Seveda ne smemo pozabiti sedanjih partnerjev, ki so poskrbeli, da so knjige in filme dobile prav vse šole. 

Za dostavo vsem šolam po Sloveniji (800) je poskrbelo podjetje Express One, ki je hčerinsko podjetje Pošte Avstrija in se želi s svojim kakovostnim delom približati vsem uporabnikom v Sloveniji. ŠKL-jevci se ob tej priložnosti zahvaljujemo podjetju za njegov prispevek.
 

Express One Slovenia

Za vsa vprašanja in informacije za medije se obrnite na naš oddelek za odnose z javnostmi. Na vaše poizvedbe bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Stik za medije: sales@expressone.si

Zemljevid distribucijskih skladišč

Sedež podjetja s skladiščem in prostorom za manipulacijo blaga. Nahaja se v industrijskem naselju, v bližini glavnih cest in z dostopom na avtocesto.

Kontakt
Ljubljana Maribor Novo mesto Celje Koper