Sledite svojemu paketu na spletu
Obvestilo o nedelovnem dnevu
Obveščamo Vas, da je količina pošiljk za dostavo občutno povečana zaradi Črnega petka in začetka predbožične nakupovalne sezonev v novembru.
Vremenske razmere – lahko pride do težav pri prevzemu in dostavi pošiljk
Služba za stranke je tu, da strokovno odgovori na vsa vaša vprašanja
Customer support
Express One Slovenia si language icon Express One Slovenia en language icon
Customer support icon

Varno spletno nakupovanje

Varno spletno nakupovanje

V sodobnem času uporabljamo čedalje več tehnologij, med drugim tudi za opravljanje raznovrstnih upravnih postopkov in spletno nakupovanje. Tako kot v fizičnih trgovinah ima spletno nakupovanje nekaj prednosti, a tudi pasti.
Strokovnjaki opažajo, da se marsikateri potrošnik pri spletnem nakupovanju ujame v pasti pretkanih goljufov. Na spletišču Varni na internetu so zbrali nekaj koristnih nasvetov, kako lahko potrošnik že na prvi pogled posumi, da s spletno trgovino nekaj ni v redu. Koristno je, da si vsakdo prebere uporabne nasvete in jih čim bolj tudi upošteva.

Predobro, da bi bilo res

Ne pozabite na zlato pravilo, ki velja skoraj vedno: če nekaj zveni predobro, da bi bilo res, zelo verjetno tudi ni res. Izjemno nizke cene istih izdelkov in/ali storitev, morda ceno za nekajkrat nižje kot pri konkurenci, izjemno ugodni načini plačevanja, bistveno boljši kot pri konkurenci, neverjetno kratki roki dobave, pri čemer drugi konkurenti dobave v nekem trenutku sploh ne morejo zagotoviti ... 
Te in preštevilne druge obljube so le to – prazne obljube. Marsikomu so zelo všeč in se odloči za nakup pri takih ponudnikih, zelo pogosto pa na koncu ostane brez denarja in brez izdelka/storitve.

Saj je čisto enako ...

Ponaredki so zelo donosno področje pretkanih spletnih goljufov. Dobro znano je, da so izdelki uveljavljenih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in podobno zelo dragi. To ne pomeni, da so dragi samo zato, ker jih ponujajo prej omenjeni, ampak se navadno pričakujejo tudi odlična kakovost, izjemen dizajn, dolgotrajnejša obstojnost, upoštevanje trajnostnega vidika. 
Na kratko: izdelek ne bo razpadel po nekajkratni uporabi in za njegov nastanek ne trpijo ljudje, živali niti okolje. Z omenjeno višjo ceno se navadno plačajo dolgoletne izkušnje, razvoj in strokovno znanje, odlične spretnosti in seveda vrhunska tehnologija.

Splet je zakon!

Kljub pastem, ki prežijo na potrošnika, bi bilo neupravičeno trditi, da je vsako spletno nakupovanje že kar samo po sebi do potrošnika neprijazno, nevarno ali ga kako drugače ogroža. Nasprotno, s sodobnimi tehnologijami si lahko zelo dobro in predvsem učinkovito pomagamo. 
Tako lahko nekatere zadeve opravimo precej hitreje (ni se treba ukvarjati z gnečo v prometu), včasih tudi varneje (ni treba v neugodnih razmerah na cesto, ampak nakup opravimo kar od doma), predvsem pa je pogosto preprosteje (ni treba iskati parkirnega prostora niti nas nihče ne sprehaja od okenca do okenca).

Brezplačno sledenje pošiljk

Spletno nakupovanje je dejansko koristno, pri tem pa le prisluhnite zdravi pameti. Mi pa smo vam na voljo in vaše nakupe v spletnih trgovinah bomo varno in pravočasno dostavili k vam domov ali na vašo izbrano lokacijo. Nekaj osnovnih usmeritev smo za vas zbrali na enem mestu na spletišču Express One > Naše storitve dostave in pošiljanja > Pošiljanje pošiljk. Lepo vabljeni, da priklikate na naše spletišče, kjer lahko med drugim tudi sledite svoji pošiljki. V ta namen vam je na voljo brezplačno sledenje pošiljk z uporabo storitve Spremljanje in sledenje | Spletno pošiljanje | Express One SI, tako lahko kadar koli preverite, kje so vaše pošiljke v zadevnem trenutku ali kdaj so bile dostavljene.
 

Express One Slovenia

Za vsa vprašanja in informacije za medije se obrnite na naš oddelek za odnose z javnostmi. Na vaše poizvedbe bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Stik za medije: sales@expressone.si

Zemljevid distribucijskih skladišč

Sedež podjetja s skladiščem in prostorom za manipulacijo blaga. Nahaja se v industrijskem naselju, v bližini glavnih cest in z dostopom na avtocesto.

Kontakt
Ljubljana Maribor Novo mesto Celje Koper