Sledite svojemu paketu na spletu
Obvestilo o nedelovnem dnevu
Obveščamo Vas, da je količina pošiljk za dostavo občutno povečana zaradi Črnega petka in začetka predbožične nakupovalne sezonev v novembru.
Vremenske razmere – lahko pride do težav pri prevzemu in dostavi pošiljk
Služba za stranke je tu, da strokovno odgovori na vsa vaša vprašanja
Customer support
Express One Slovenia si language icon Express One Slovenia en language icon
Customer support icon

Express One Slovenia

alt is not defined

Poznamo najhitrejšo pot do vaše sreče,
Vi izberete, mi dostavimo!

Sledenje in preusmeritev pošiljk

Bodite na tekočem, spremljajte svoj paket na spletu. Preusmerite svoj paket.

Paket z mednarodno sledilno številko parcelsapp.com

Pomembna obvestila

Obveščamo Vas, da je količina pošiljk za dostavo občutno povečana zaradi Črnega petka in začetka predbožične nakupovalne sezonev v novembru. Poleg tega je povečan obseg naročil in promocij za božič. V naslednjih nekaj tednih lahko pride do zamude pri dostavi. Prosimo za razumevanje. Status pošiljke lahko preverite pod povezavo: Express One SI - druga poštna in kurirska dejavnost.

petrol logo
tomat shop logo

Novice

Odkrite Express One

Zaposlitev

Skupaj zagotavljamo vrednost in osrečujemo stranke. Ali želite biti del naše ekipe?

Ne moremo vam obljubiti, da bo vse vedno delovalo kot po maslu.
Ključ do našega uspeha je timsko delo. Zavzetost in predanost naših zaposlenih sta skupaj s sodobnimi tehnologijami in infrastrukturo naši največji prednosti. Naš cilj je, da bi bili zaposleni z izobraževanjem in usposabljanjem čim bolj usposobljeni, da bi bolje poskrbeli za zadovoljstvo strank. Cilj podjetja Express One je, da z vlaganjem v lasten potencial še naprej krepi svoje vire in se na trgu logističnih storitev uveljavi kot sinonim za energijo in moč.
Delo, ki mu lahko zaupate.

Odnosi z mediji

Za vsa vprašanja in informacije za medije se obrnite na naš oddelek za odnose z javnostmi. Na vaše poizvedbe bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Stik za medije: sales@expressone.si

Mesta za prevzem in oddajo pošiljk

Prevzemno mesto je kraj, kjer lahko prevzamete pošiljko. Naša mesta za prevzem in oddajo pošiljk so na prodajnih mestih naših partnerjev. Prejemniku olajšajo prevzem pošiljke ob času in na lokaciji, kot njim najbolj ustrezata. Naša partnerska mreža zajema več kot 600 lokacij po vsej Sloveniji. Postanite naš partner:

  • povečajte število strank,
  • ustvarite dodano vrednost za svoje stranke,
  • prejmite nadomestilo za vsako prejeto in dostavljeno pošiljko,
  • uživajte v skupnih tržnih dejavnostih.

sales@expressone.si

Prevzemna mesta

Da bi lahko pošiljko prevzeli ali jo oddali tam in takrat, ko vam to najbolj ustreza, sodelujemo s številnimi partnerji:

Tako lahko ponudimo večje udobje, prihranimo čas in zmanjšamo število prevoženih kilometrov.
 

 

Zemljevid distribucijskih skladišč

Sedež podjetja s skladiščem in prostorom za manipulacijo blaga. Nahaja se v industrijskem naselju, v bližini glavnih cest in z dostopom na avtocesto.

Kontakt
Ljubljana Maribor Novo mesto Celje Koper
Express One - Slovenia

Pogosto zastavljena vprašanja

FAQ

Preverite značilnosti izdelka.

Poskusite izvedeti čim več o izdelku, ki ga kupujete. Izkoristite priložnost in da v telefonskem pogovoru in po e-pošti ugotovite, kaj je mogoče. Prodajalca prosite, naj vam pošlje boljšo ali drugačno fotografijo izdelka, da boste dobili boljšo predstavo o izdelku in da bo izdelek, ki vam ga pošlje, resnično izpolnil vaša pričakovanja. Zahtevajte opis barve, teksture, vsebine, velikosti, prostornine in vsega drugega, kar bi vas utegnilo zanimati v zvezi z izdelkom, s tem se lahko prepričate, da veste, kakšen izdelek kupujete.

Preverite ugled prodajalca.

Vprašajte prijatelje in znance, ali so že kupovali pri izbranem prodajalcu in kakšne so bile njihove izkušnje. Vse izkušnje in informacije vam bodo prišle prav, možnosti, da vas prevarajo, pa se bodo tako zmanjšale. Če je mogoče, kupujte samo pri preverjenih prodajalcih ali neposredno v spletnih trgovinah. Pri nakupovanju v spletnih trgovinah bodite pozorni na ocene in povratne informacije o izdelku in/ali prodajalcu.
Preverite prodajne pogoje, možnost dostave in pravila glede vračila izdelka.
Večina uglednih prodajalcev ima na svojem spletnem mestu navedene specifična pravila za vračilo izdelka (politika za vračilo izdelkov). Če politika za vračilo izdelkov ni objavljena na njihovem spletnem mestu, pred nakupom prodajalca vprašajte, kaj storiti, če z izdelkom ne boste zadovoljni. Več ko imate informacij o izdelku in prodajalcu, manjša je možnost, da bo šlo kaj narobe. Če kupujete od fizične osebe, se obvezno dogovorite o morebitnem vračilu izdelka.

Kako lahko plačam na mestu za prevzem/pošiljanje pošiljk?

V primeru plačila po povzetju uslužbenec preveri znesek odkupnine na pošiljki in denar prevzame od vas. Plačate lahko z vsemi možnostmi plačila, ki so na voljo na mestu za prevzem/pošiljanje pošiljk.

Vsa FAQ