Sledite svojemu paketu na spletu
Obvestilo o nedelovnem dnevu
Obveščamo Vas, da je količina pošiljk za dostavo občutno povečana zaradi Črnega petka in začetka predbožične nakupovalne sezonev v novembru.
Vremenske razmere – lahko pride do težav pri prevzemu in dostavi pošiljk
Služba za stranke je tu, da strokovno odgovori na vsa vaša vprašanja
Customer support
Express One Slovenia si language icon Express One Slovenia en language icon
Customer support icon

Pošiljanje pošiljk

Pošiljanje pošiljk z nami je priročno in preprosto!

Ponujamo k strankam usmerjeno izkušnjo dostave po poštenih cenah in s spletnim sledenjem pošiljkam. S kombiniranjem storitev in informacijskih rešitev svoje rešitve prilagajamo naraščajočim zahtevam trga e-trgovanja ter tako omogočamo hitro in zanesljivo dostavo do končnega uporabnika:

- izberite možnost, ki ustreza vam in prejemniku, naslovite pošiljke na naslov prejemnika ali na najbližje mesto za prevzem in oddajo pošiljk:

- z brezplačnim sledenjem pošiljk z uporabo storitve Spremljanje in sledenje | Spletno pošiljanje | Express One SI pa lahko kadar koli preverite, kje so vaše pošiljke v zadevnem trenutku ali kdaj so bile dostavljene;
- uživajte ugodnosti dostave z vrnjenim potrjenim dokumentom (potrdilo o odpremi). Ob dostavi prejemnik s svojim podpisom elektronsko potrdi prejem. Vključeno je zavarovanje odgovornosti do 700 EUR!

Kot naš poslovni partner izkoristite prednosti zaradi kratkih standardnih dobavnih rokov, zanesljivosti in prilagodljivosti storitev, spletnega sledenja pošiljk v realnem času in obvestil s sporočili SMS uporabnikom naših storitev. Ponudba dodatnih storitev dostave in pošiljanja pošiljk je prilagojena vsakemu uporabniku posebej. Za ponudbo nam pišite na e-naslov sales@expressone.si.

Pošiljanje pošiljk v okviru domačega poslovanja – naše storitve
Po Sloveniji vam pošiljke dostavimo v 24 urah z voznim parkom, ki obsega več kot 50 dostavnih vozil.
Storitev Opis Doplačilo k osnovni ceni
Dostava s plačilom po povzetju Prejemnik plača dolgovani znesek:
  • pred dostavo s plačilno kartico ali prek povezave, prejete prek Viberja, v sporočilu SMS ali e-obvestilu,
  • ob dostavi z gotovino ali kreditno kartico kurirju podjetja Express One ali uslužbencu na mestu za prevzem/pošiljanje pošiljk/pri paketomatu.
Če želite uporabljati to storitev, se registrirajte za spletno pošiljanje (Internet Shipping).
1,15 EUR za plačilo z gotovino
Obvestilo po e-pošti To storitev uporabite, če želite prejemnika o dostavi pošiljke obvestiti po e-pošti. To storitev označite v aplikaciji za spletno pošiljanje Internet Shipping, ko vpisujete pošiljko in prejemniku sporočite informacije o datumu in naslovu dostave ter ga obvestite o možnosti, da lahko prek povezave v istem e-obvestilu spremeni datum ali naslov dostave. Vključeno v osnovno ceno.
Obvestilo s sporočilom SMS To storitev uporabite, če želite prejemnika o dostavi pošiljke obvestiti s sporočilom SMS. To storitev s sporočilom SMS označite v aplikaciji za spletno pošiljanje Internet Shipping, ko vpisujete pošiljko in prejemniku sporočite informacije o datumu dostave ter ga obvestite o možnosti, da lahko s sporočilom SMS spremeni datum dostave.

 

Dostava na mesto za prevzem/pošiljanje pošiljk ali v paketomat Prejemnik lahko pošiljke prevzame na enem od prevzemnih mest po vsej Sloveniji: Poleg tega lahko pošiljko brezplačno preusmeri na mesto prevzema, tudi če ste jo poslali na prejemnikov domači naslov.

 

Pošiljanje v okviru mednarodnega poslovanja 
Vaše pošiljke zaradi obsežne in zanesljive mreže naših partnerjev po vsej Evropi ne poznajo meja. Express One je ekskluzivni član mreže Eurodis, kar nam omogoča prilagodljivo, preprosto in cenovno ugodno dostavo vaših pošiljk po cesti zunaj meja Slovenije.
  • Na e-naslov sales@expressone.si nam pošljite povpraševanje in v njem navedite svoje kontaktne podatke, mesto prevzema, destinacijo dostave, vsebino pošiljke, težo, velikost in količino na mesečni ravni.
  • Preberite naš Cenik za pošiljanje v okviru mednarodnega poslovanja po državah ter preprosto in hitro poiščite cene za pošiljke.

Express One Slovenia

Za vsa vprašanja in informacije za medije se obrnite na naš oddelek za odnose z javnostmi. Na vaše poizvedbe bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Stik za medije: sales@expressone.si

Zemljevid distribucijskih skladišč

Sedež podjetja s skladiščem in prostorom za manipulacijo blaga. Nahaja se v industrijskem naselju, v bližini glavnih cest in z dostopom na avtocesto.

Kontakt
Ljubljana Maribor Novo mesto Celje Koper