Sledite svojemu paketu na spletu
Obvestilo o nedelovnem dnevu
Obveščamo Vas, da je količina pošiljk za dostavo občutno povečana zaradi Črnega petka in začetka predbožične nakupovalne sezonev v novembru.
Vremenske razmere – lahko pride do težav pri prevzemu in dostavi pošiljk
Služba za stranke je tu, da strokovno odgovori na vsa vaša vprašanja
Customer support
Express One Slovenia si language icon Express One Slovenia en language icon
Customer support icon

Naša obljuba

Naše poslovanje temelji na rešitvah, ki našim strankam olajšajo življenje. Ljudi želimo povezati in jim omogočiti, da bodo živeli bolj udobno. Za to uporabljamo vse priložnosti, ki so nam danes na voljo. Ključne so zanesljivost, hitrost in individualnost od dodelitve naloge do prevoza in dostave.

Vaše pošiljke dostavljamo zanesljivo Imamo močno podporo v mednarodnem okolju Prizadevamo si za vrhunsko izkušnjo dostave
Naše prednosti so brezhibna uporabniška izkušnja ter preprosta, hitra in zanesljiva dostava pošiljk.
Skupaj s svojo ekipo in partnerji vsak dan znova zagotavljamo kakovostno in zanesljivo dostavo vaših pošiljk.
Z našo prilagodljivo, preprosto in cenovno dostopno dostavo v okviru mednarodnega poslovanja vaše pošiljke ne poznajo meja.
Smo član skupine Austrian Post in ekskluzivni član evropske logistične mreže. 
Prizadevamo si, da bi zagotovili vrhunsko izkušnjo dostave, in v ta namen uvajamo inovacije. Sledimo željam in potrebam naših strank ter poskušamo predvideti prihodnje tržne trende. Nenehno si prizadevamo za razvoj zdajšnjih in novih storitev dostave.

Express One Slovenia

Za vsa vprašanja in informacije za medije se obrnite na naš oddelek za odnose z javnostmi. Na vaše poizvedbe bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Stik za medije: sales@expressone.si

Zemljevid distribucijskih skladišč

Sedež podjetja s skladiščem in prostorom za manipulacijo blaga. Nahaja se v industrijskem naselju, v bližini glavnih cest in z dostopom na avtocesto.

Kontakt
Ljubljana Maribor Novo mesto Celje Koper